Perfekt som forret eller den lille, spiselige sag til velkomstdrinken.
4 Personer
Ingredienser
250 g
rulle butterdej 1 rulle
0.25 stk.
hokkaido græskar 1/4 del af græskaret
1 spsk.
olie
lidt
salt
lidt
peber
120 g
gedeost
8 stk.
valnødder
2 spsk.
akaciehonning
-
frisk timian
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Rul dejen ud og udstans 8 runde stykker. Brug eventuelt en mindre skål eller et stort glas. Eller skær hele dejen i 8 ruder. Læg dejen på bageplade med bagepapir.
3
Prik huller i dejen med en gaffel, så dejen forbliver flad og ikke løfter sig op som wienerbrød.
4
Skær græskarret i helt tynde skiver, og læg en bund på dejen. Krydr med lidt salt og peber.
5
Skær gedeost i skiver, og læg dem på dejen.
6
Bag, til græskarskiverne bliver gyldne og sprøde. Kig efter 10 minutter.
7
Tag dem ud, drys dem med knuste valnødder, og top dem med honning og timian.