Butterdejspizza med græskar og gedeost
SNACKS OG TILBEHøR

Butterdejspizza med græskar og gedeost

Der er også linser i suppen, så den er dejligt mættende. Vi laver en stor portion, så der også kan varmes suppe dagen efter.
  • 4 Personer

Ingredienser

250 g rulle butterdej 1 rulle
0.25 stk. lille hokkaidogræskar 1/4 del af græskaret
1 spsk. olie
lidt salt
lidt peber

120 g gedeost
8 stk valnødder
2 spsk. akaciehonning
- frisk timian

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Rul dejen ud og udstans 8 runde stykker. Brug eventuelt en mindre skål eller et stort glas. Eller skær hele dejen i 8 ruder. Læg dejen på bageplade med bagepapir.
  3. 3
    Prik huller i dejen med en gaffel, så dejen forbliver flad og ikke løfter sig op som wienerbrød.
  4. 4
    Skær græskarret i helt tynde skiver, og læg en bund på dejen. Krydr med lidt salt og peber.
  5. 5
    Skær gedeost i skiver, og læg dem på dejen.
  6. 6
    Bag, til græskarskiverne bliver gyldne og sprøde. Kig efter 10 minutter.
  7. 7
    Tag dem ud, drys dem med knuste valnødder, og top dem med honning og timian.