Butterdejspizza med græskar og gedeost
- 4 Personer
Ingredienser
250 g | rulle butterdej 1 rulle |
0.25 stk. | lille hokkaidogræskar 1/4 del af græskaret |
1 spsk. | olie |
lidt | salt |
lidt | peber |
120 g | gedeost |
8 stk. | valnødder |
2 spsk. | akaciehonning |
- | frisk timian |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Rul dejen ud og udstans 8 runde stykker. Brug eventuelt en mindre skål eller et stort glas. Eller skær hele dejen i 8 ruder. Læg dejen på bageplade med bagepapir.
-
3Prik huller i dejen med en gaffel, så dejen forbliver flad og ikke løfter sig op som wienerbrød.
-
4Skær græskarret i helt tynde skiver, og læg en bund på dejen. Krydr med lidt salt og peber.
-
5Skær gedeost i skiver, og læg dem på dejen.
-
6Bag, til græskarskiverne bliver gyldne og sprøde. Kig efter 10 minutter.
-
7Tag dem ud, drys dem med knuste valnødder, og top dem med honning og timian.