ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Brødmuffins Her er et godt hack til din weekend! Gammelt toastbrød kan blive forvandlet til lækre fuldkornsmuffins med æg, og det smager forrygende. 4 Personer 40 Minutes Det skal du bruge: 4 skiver fuldkorns toastbrød , gerne daggammelt 4 æg 1 håndfuld frisk spinat - olivenolie - salt og peber ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 190 grader varmluft. 2 Skær kanterne af toastbrødet og rul det helt fladt med en kagerulle. Kanterne kan evt. gemmes og bages til croutoner, så undgår du madspild. 3 Smør en muffinform med olivenolie, og fold nu toastbrødene ned i formen. Du kan evt. rive dem lidt fra hinanden, så de passer bedre. 4 Skyl spinat og hak den groft. Drys spinaten ned i brødformene. 5 Slå et æg ud i hver form og drys salt og peber på toppen. 6 Bag indtil æggene er færdige, ca. 7-10 minutter - hold løbende øje! Server brødmuffins og spis dem varme. PRINT Tip! Fuldkornspartnerskabet har massevis af lækre opskrifter man kan finde inde på www.fuldkorn.dk ANNONCE ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter