Brødmuffins
BAGVæRK

Brødmuffins

Her er et godt hack til din weekend! Gammelt toastbrød kan blive forvandlet til lækre fuldkornsmuffins med æg, og det smager forrygende.
  • 4 Personer
  • 40 Minutes

Det skal du bruge:

4 skiver fuldkorns toastbrød , gerne daggammelt
4 æg
1 håndfuld frisk spinat
- olivenolie
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 190 grader varmluft.
  2. 2
    Skær kanterne af toastbrødet og rul det helt fladt med en kagerulle. Kanterne kan evt. gemmes og bages til croutoner, så undgår du madspild.
  3. 3
    Smør en muffinform med olivenolie, og fold nu toastbrødene ned i formen. Du kan evt. rive dem lidt fra hinanden, så de passer bedre.
  4. 4
    Skyl spinat og hak den groft. Drys spinaten ned i brødformene.
  5. 5
    Slå et æg ud i hver form og drys salt og peber på toppen.
  6. 6
    Bag indtil æggene er færdige, ca. 7-10 minutter - hold løbende øje! Server brødmuffins og spis dem varme.

Tip!

Fuldkornspartnerskabet har massevis af lækre opskrifter man kan finde inde på www.fuldkorn.dk