Redaktionen anbefaler
| 300 g | brombær eller hindbær |
| 2 spsk. | flydende honning |
| 150 g | havregryn (gerne en blanding af fin- og grovvalsede) |
| 3 dl | mælk |
| 2 | æg |
| 1 tsk. | salt |
| 40 g | mandler (finthakkede) |
| 1 tsk. | stødt kardemomme |
| - | citronskal |
| 20 g | smør (i små tern) |
| - | mandler (grofthakkede, til drys) |
| - | bær (til servering) |
| 1 | æble (skrællet og skåret i tern) |
Prøv dig frem med andre typer frugt (fx æble, pærer eller blommer). Juster mængden af honning, alt efter hvor sød frugten er. Prøv også forskellige typer kornflager i den bagte grød i stedet for havregrynene - bygflager, rugflager eller speltflager fungerer godt og kan bidrage med forskellig tekstur og smag.