FOKUS
spareråd
300 g | brombær eller hindbær |
1 stk. | æble, skrællet og skåret i tern |
2 spsk. | honning |
150 g | havregryn (gerne 1:1 af fint- og grovvalsede) |
3 dl. | mælk |
2 stk | æg |
1 tsk. | salt |
40 g | mandler, finthakkede |
1 tsk. | stødt kardemomme |
- | Revet skal af ½ økologisk citron |
20 g | smør, i små tern (kan udelades) |
- | ekstra mandler til drys |
- | evt. friske bær til servering |
Prøv dig frem med andre typer frugt f.eks. æble, pærer eller blommer. Juster mængden af honning, alt efter hvor sød frugten er. Prøv forskellige typer kornflager i den bagte grød i stedet for havregrynene, de bidrager med forskellige tekstur og smag. Bygflager, rugflager eller speltflager fungerer godt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10