Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt
FROKOST

Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt

De stegte andebryster serveres med cremet risotto, og det hele drysses med frisk myntesalt.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. andebryster
- Lidt salt og peber
- olie

Risotto

1 stk. løg
25 g smør
1 dl. hvidvin
1 stk. blomkålshoved
100 g flødeost

Salt

1 håndfuld mynte
1 spsk. Saltflager

Salat

4 håndfulde Blandede salatblade
2 dl. artiskokhjerte
2 spsk. pinjekerner

Sådan gør du

  1. 1
    Krydr andebryster med salt og peber og steg på skindsiden i 15 minutter.  
  2. 2
     Vend og steg færdig i cirka 5 minutter.  
  3. 3
    Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom vin herpå, og lad det simre tørt.  
  4. 4
    Riv blomkålen på et rivejern eller i en foodprocessor. Kom det i gryden, og svits det rundt. Lad osten smelte heri og smag til med salt og peber.  
  5. 5
    Kom salt og mynte i en morter, og knus alt fint.  
  6. 6
    Server andebryst i skiver med blomkålsrisotto og salat. Drys myntesalt over ved servering.