Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | andebryster |
- | Lidt salt og peber |
- | olie |
Risotto
1 stk. | løg |
25 g | smør |
1 dl. | hvidvin |
1 stk. | blomkålshoved |
100 g | flødeost |
Salt
1 håndfuld | mynte |
1 spsk. | Saltflager |
Salat
4 håndfulde | Blandede salatblade |
2 dl. | artiskokhjerte |
2 spsk. | pinjekerner |
Sådan gør du
-
1Krydr andebryster med salt og peber og steg på skindsiden i 15 minutter.
-
2Vend og steg færdig i cirka 5 minutter.
-
3Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom vin herpå, og lad det simre tørt.
-
4Riv blomkålen på et rivejern eller i en foodprocessor. Kom det i gryden, og svits det rundt. Lad osten smelte heri og smag til med salt og peber.
-
5Kom salt og mynte i en morter, og knus alt fint.
-
6Server andebryst i skiver med blomkålsrisotto og salat. Drys myntesalt over ved servering.