Karrypulver - lav dit eget karrykrydderi
- 1 Person
- 30 Minutes
Ingredienser
2 stk. | chilier, små og befriede for kerner |
2 spsk. | korianderfrø |
1 spsk. | spidskommen |
1 tsk. | sorte peberkorn |
1 tsk. | nellike |
1 tsk. | bukkehornsfrø |
1 tsk. | sennepsfrø |
1 tsk. | havsalt, groft |
1 tsk. | muskatnød, revet |
2 tsk. | stødt gurkemehe |
1 tsk. | stød ingefær |
Sådan gør du
-
1Rist chilier, korianderfrø, spidskommen, peberkorn, nelliker, bukkehornsfrø og sennepsfrø på en tør pande ved svag varme, til de dufter – de må ikke blive brune
-
2Mal eller stød krydderierne til pulver i en kværn eller en morter sammen med salt. Bland muskatnød, gurkemeje og ingefær i til sidst. Opbevar blandingen mørkt og i glas med tætsluttende låg for at bevare aromaen længst muligt.