Fuldkornskager
- 12 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
150 g | hvedemel |
125 g | fuldkornshvedemel |
1 tsk. | salt |
2 tsk. | bagepulver |
150 g | farin |
175 g | smør |
1 stk. | æg |
1 spsk. | vand |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 185 grader varmluft.
-
2Bland hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, bagepulver, og farin sammen i en skål.
-
3Smuldr smørret i melblandingen, og rør godt rundt.
-
4Kom ægget i, og til sidst lidt vand, og bland til en fast dej.
-
5Form dejen med en ske eller hænderne til runde, ganske flade (ca. 1 cm tykke) kager, og stil på to plader med bagepapir.
-
6Bag kagerne i ca. 15 minutter.
-
7Afkøl og kom i en kagedåse.