Mexicanske æg
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | løg |
400 g | cherrytomat |
10 stk. | æg |
- | olivenolie |
- | salt og peber |
4 stk. | fuldkornstortillas |
- | lidt persille |
- | chilisauce |
Sådan gør du
-
1Skær løg og tomat i mindre stykker, hold adskilt.
-
2Lun tortillas, og kom på fire tallerkener.
-
3Brug evt. en brødrister, så behøver du ikke tænde ovnen for så lidt.
-
4Kom lidt olie på en teflonpande, og knæk æggene ned i panden.
-
5Vend rundt, indtil massen stivnet.
-
6Krydr med salt og peber, og fordel over tortillas.
-
7Tør panden ren, og svits nu løg indtil de får lidt farve.
-
8Vend med tomat i et par minutter.
-
9Fordel tomat og løg over æggene, pynt med persille og server sammen med en flaske chilisauce.
Tip!
Hvis du ved, at alle rundt bordet, er glade for chili, kan du hakke en rød stor chili og stege den med tomaterne.