Krabbe med kål og fennikel
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | taskekrabber |
1 stk. | fennikel |
1 tsk. | fint salt |
1 stk. | romanescokål eller blomkål |
1 pakke | choikål eller halvt spidskål |
2 spsk. | Ekstra jomfruolivenolie |
1 stk. | citron |
- | salt og peber |
6 skiver | chorizopølse i tern |
2 spsk. | friskhakket persille |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med vand over til kålen.
-
2Skær fennikel i tynde strimler og vend med salt i en skål.
-
3Lad kål og salt stå og trække i 10 minutter.
-
4Derefter skyller du fennikel fri for salt og afdrypper den.
-
5Del romanesco i mindre buketter og kog dem møre. Mærk efter cirka fem minutter.
-
6Afdryp dem og kom dem i en stor skål.
-
7Del den anden kål i mindre blade og vend den med den varme romanescokål.
-
8Kom fennikel i og bland hele herligheden med olie og 2 tsk. citronsaft.
-
9Smag til med salt og peber.
-
10Kom på fad og drys chorizo og persille på.
-
11Server krabbe til.