Græskarbrød
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | æg |
1 dl. | sukker |
300 g | græskarkød bagt |
1 dl. | kokosolie |
3 dl. | havergryn |
2 dl. | kokosmel |
0.25 g | friskrevet muskatnød |
1 tsk. | kanel |
1 tsk. | bagepulver |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Smør en sandkageform, og drys den med havregryn.
-
3Kom æg og sukker i en skål, og pisk det sammen.
-
4Mos græskarkødet godt, og kom det heri. Tilføj kokosolie, og pisk blandingen sammen.
-
5Bland nu alle tørre ingredienser i en skål, og vend dem i græskarblandingen.
-
6Kom dejen i formen, og stil den midt i ovnen. Bag den i cirka 35 minutter. Giv brødet 5 minutter ekstra, hvis du bruger en mindre form, hvor brødet bliver højt.
-
7Tag brødet ud, stil det på en rist og afkøl, før du skærer brødet i ganske tykke skiver.