Salte kærnemælksvafler
- 16 Personer
Ingredienser
300 g | hvedemel |
1 tsk. | natron |
1 nip | salt |
4 stk. | æg sammenpiskede |
4 dl. | Kærnemælk |
60 g | smør smeltet |
Tilbehør
- | kogt skinke |
- | æg blødkogt |
- | grønt |
- | krydderurter |
Sådan gør du
-
1Sigt mel, natron og salt sammen i en skål.
-
2Pisk æggene sammen og rør dem i. Tilsæt her-efter kærnemælken, lidt ad gangen. Rør kun lige, indtil ingredienserne er blandet. Der må gerne være små klumper.
-
3Vend til slut det smeltede smør i dejen.
-
4Varm et belgisk vaffeljern op og pensl det med en anelse smør.
-
5Bag vaflerne, til de er faste og gyldne. Lad dem køle et par minutter inden servering.
-
6Server vaflerne toppet f.eks. med kogte æg, dampet grønt, lidt skinke og urter.