Ærtepuré med forårsgrønt og sprøde linser
- 4 Personer
Ingredienser
100 g | linser tørrede, f.eks. Beluga eller Le Puy (Linser, der ikke koger ud, som de røde gør) |
3 spsk. | olie |
lidt | salt |
400 g | fine grønne ærter friskbælgede eller frosne |
1 dl. | cremefraiche 38 % |
1 stk. | økologisk lime |
Grønt
1 stk. | hovedsalat |
lidt | ramsløg |
- | spinat |
- | radiser |
- | frisk mynte |
Sådan gør du
-
1Kog linserne møre, og afdryp. Damp tørre på en stegepande. Tilføj herefter olie, og steg sprøde. Krydr med salt.
-
2Kog ærterne møre i let-saltet vand i et par minutter. Afdryp, og blend sammen med cremefraiche. Smag til med lidt revet limeskal og - saft og salt
-
3Smør puréen ud på mindre tallerkener, og fordel topping herpå. Eller: Læg en skefuld ærtepuré midt på hver taller-ken, og anret grønt omkring.