Lune vafler løfter morgenmaden til nye højder. Her er vaflerne lavet med kokosmælk. Server dem med det, du lige har i frugtskålen.
10 Personer
Ingredienser
250 g
hvedemel
3 spsk.
sukker
1 tsk.
bagepulver
1
vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
1 nip
salt
1
økologisk lime
3
æg str. M/L
1 dåse
kokosmælk (400 ml)
75 g
smør eller kokosolie
ANNONCE
Sådan gør du
1
Bland mel, sukker, bagepulver, kornene fra vaniljestangen og salt i en skål.
2
Pisk æggene sammen i en anden skål.
3
Lav en lille fordybning i midten af melblandingen, og hæld æggene i. Pisk æggene ud i melblandingen, og tilsæt lime og kokosmælk lidt ad gangen. Hold lidt tilbage til at justere konsistensen med.
4
Smelt smørret, og pisk det i lidt ad gangen. Dejen skal være let tyktflydende.
5
Varm et vaffeljern op (her er brugt plader til belgiske vafler), og bag vaflerne, til de er gyldne og let sprøde.
6
Kokosvaflerne er lidt længere tid om at blive gyldne end vafler bagt med komælk.
7
Server vaflerne lune, f.eks. med creme fraiche, flormelis og friske bær.