Squashkage med ostecreme
BAGVæRK

Squashkage med ostecreme

Prøv en ny version af den klassiske squashkage. Smør et lag lækker ostecreme på den svampede kage, og servér den kold med lidt syrlig citronskal på toppen.     Opskrifter:www.ostogko.dk
  • 8 Personer

Squashkage

3 stk. æg
170 g brun farin
2.5 dl. rapsolie
3 tsk. kanel
1 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
1.5 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kardemomme
1 nip salt
300 g Revet squash med skræl
250 g hvedemel
- Hakkede nødder Kan udelades

Ostecreme

150 g friskost
70 g smør, blødt
100 g flormelis
1.5 tsk. vaniljepulver
1 stk. revet citronskal
lidt citronsaft

Sådan gør du

  1. 1
    Begynd med at tænde ovnen på 175º med varmluft. Herefter pisk æg og farin til en luftig masse. 
  2. 2
    Bland de resterende ingredienser sammen i sukkermassen, undtagen melet. 
  3. 3
    Si melet og vend det i kagemassen med en dejskraber. Kom dejen i en form (20 x 25 cm) og bag den 35-40 minutter i den forvarmede ovn.
  4. 4
    Pisk alle ingredienser sammen og smag til med citronsaft. Stil på køl. 
  5. 5
    Tag kagen ud af formen og lad den køle helt af, før du smører ostecremen på toppen. Server kagen kold, evt. med lidt revet citronskal på toppen.