Prøv en anderledes, proteinrig fransk salat med lækre måneformede butterbeans, æg og tunsteak. Anret salaten med ansjoser, der er et skønt krydderi til salaten.
4 Personer
Ingredienser
200 g
butterbeans
4 spsk.
olivenolie
4 spsk.
hakket persille
2 tsk.
hvidvinseddike
4 stk.
æg
2 stk.
tunsteak
lidt
salt og lidt peber
4 håndfulde
blandet salatblade
8 stk.
ansjoser
ANNONCE
Sådan gør du
1
Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer.
2
Kog dem møre i let saltet vand i 45-60 minutter.
3
Afdryp dem, og vend dem med olie, eddike og persille. Afkøl.
4
Kog æggene.
5
Krydr tunen, og gril den på grillpande på begge sider. Den skal være rosastegt eller gennemstegt.
6
Anret gerne salaten på fad. Fordel butterbeans, æg, tun i mindre stykker og ansjos herpå. Server straks.