Fransk salat med butterbeans, æg og tun
FROKOST

Fransk salat med butterbeans, æg og tun

Prøv en anderledes, proteinrig fransk salat med lækre måneformede butterbeans, æg og tunsteak. Anret salaten med ansjoser, der er et skønt krydderi til salaten.  
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g butterbeans
4 spsk. olivenolie
4 spsk. hakket persille
2 tsk. hvidvinseddike
4 stk. æg
2 stk. tunsteak
lidt salt og lidt peber
4 håndfulde blandet salatblade
8 stk. ansjoser

Sådan gør du

  1. 1
    Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer.
  2. 2
    Kog dem møre i let saltet vand i 45-60 minutter.
  3. 3
    Afdryp dem, og vend dem med olie, eddike og persille. Afkøl.
  4. 4
    Kog æggene.
  5. 5
    Krydr tunen, og gril den på grillpande på begge sider. Den skal være rosastegt eller gennemstegt.
  6. 6
    Anret gerne salaten på fad. Fordel butterbeans, æg, tun i mindre stykker og ansjos herpå. Server straks.