Sushibowle med laks og avocado
AFTENSMAD

Sushibowle med laks og avocado

Her er en ny måde at spise sushi på, og så endda med bacon. Vi bruger laks og avocado, men kun fantasien sætter grænser for sushibowlens fyld.
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Sushi-ris

4 dl. sushi ris
6 dl. vand
3 spsk. risvinseddike
1 spsk. sukker
1 tsk. salt

Salat og laks

200 g marineret laks
1 stk. agurk
1 stk. gulerod
4 stk. radiser
0.5 stk. avocado
1 stk. håndfuld feldsalat

Dip

4 spsk. mayonnaise
4 spsk. vand
1 skive sprødstegt bacon
1 tsk. wasabi

Sådan gør du

  1. 1
    Kom ris og vand i en gryde, og kog risene i 10 minutter.
  2. 2
    Sluk, og lad risene trække under låg i 10 min.
  3. 3
    Bland risvineddike, sukker og salt, og rør det i den kogte ris.
  4. 4
    Snit grøntsager, gerne i strimler og forskellige former.
  5. 5
    Rør mayonnaise med vand, knust bacon og wasabi.
  6. 6
    Anret laks og grønt på en bund af ris, og server sauce hertil.