Minipizzaer med tomat og timian
PIZZA

Minipizzaer med tomat og timian

De bagte tomater og timianen gør de små pizzaer uimodståelige og super italienske i smagen. Et hit på madpakken dagen efter! 
  • 4 Personer

Ingredienser

1 portion grunddej
1 dl. durummel evt. hvedemel
4 spsk. tomatpuré
4 spsk. rød pesto
200 g ost Brug mozarella eller revet emmentaler
250 g små tomater
8 tsk. olivenolie
- frisk timian

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 235/220C varmluft.  Drys bordet med mel, og vend dejen ud herpå.
  2. 2
    Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til en tykkelse på ca. ½-1 cm .   
  3. 3
    Rør tomatpuré og rød pesto sammen i en skål og fordel det herefter på alle pizzaerne, og fordel osten over.  
  4. 4
    Læg de halverede tomater på, drys med timian, evt lidt salt og dryp med olivenolie  
  5. 5
    Bag pizzaerne i ca. 10-15 min., til de er gyldne og sprøde.