ANNONCE ANNONCE PIZZA Minipizzaer med tomat og timian De bagte tomater og timianen gør de små pizzaer uimodståelige og super italienske i smagen. Et hit på madpakken dagen efter! 4 Personer Ingredienser 1 portion grunddej 1 dl durummel evt. hvedemel 4 spsk. tomatpuré 4 spsk. rød pesto 200 g ost Brug mozarella eller revet emmentaler 250 g små tomater 8 tsk. olivenolie - frisk timian ANNONCE Sådan gør du 1 Tænd ovnen på 235/220C varmluft. Drys bordet med mel, og vend dejen ud herpå. 2 Skær dejen i 6-8 lige store stykker. Form dejen til boller, og rul herefter hver bolle ud til en tykkelse på ca. ½-1 cm . 3 Rør tomatpuré og rød pesto sammen i en skål og fordel det herefter på alle pizzaerne, og fordel osten over. 4 Læg de halverede tomater på, drys med timian, evt lidt salt og dryp med olivenolie 5 Bag pizzaerne i ca. 10-15 min., til de er gyldne og sprøde. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.