Har du lyst til at servere en rå menu, kan du her få 6 opskrifter på lækre, nye måder at lave tatar.
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Let og ren i smagen med sprødt og syrligt grønt på toppen og cremet mayo ved på siden - perfekt som forret eller en let frokost. Fisken bliver lidt fastere i konsistensen, når den trækker med salt og sukker.
En maskulin tatar med masser af power på smagen - du styrer selv, hvor stærk og krydret den skal være. Server den med sprødt brød eller nachos og et friskt squezze lime!
Tatar behøver ikke nødvendigvis altid at være lavet på kød - prøv denne grønne udgave som forret og glem endelig ikke at smage den til, ellers bliver den lidt fad og kedelig i smagen.
Denne tatar er feminin i udtrykket og smager mildt og friskt - server en som en let forret eller som en del af en buffet, gerne med sprøde surdejscroutoner og lidt mayonnaise på siden.
Fuld af smag og med en blød konsistens - traditionelt serveres den med fritter til, men ristet grovbrød eller en sprød salat med olie/eddike-dressing fungerer også virkelig godt.
Pariserbøf med peberrodscreme og råsyltede rødbeder
En ganske let stegt pariserbøf er glimrende som frokost eller let hovedret til 4 personer. Har du ikke mod på at lave peberrodscreme fra bunden, kan du bruge en god mayonaise og røre den med revet peberrod i stedet.