Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Bund:
15 saltstænger
4 kiks, for eksempel mariekiks eller digestive
2 spsk. smør, smeltet
Nutella-is:
2 æggeblommer, stuetemperatur
1 tsk. glukose (sirup), lys sirup eller sukker
Cirka 2 spsk. nutella, stuetemperatur (eller andet smørbart chokoladepålæg)
1½ dl piskefløde
Evt. et nip salt
Smeltet chokolade til pynt
TIP: Lav en klassisk chokoladeis i iskagerne i stedet for nutellais ved at bruge 3-4 spsk. smeltet god chokolade i stedet for nutella og tilsæt yderligere 1 spsk. sukker i pkt. 2.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10