Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Brune pletter på avocadoerne kommer, når du trykker på den for at mærke, om den er moden. Derfor er det en dårlig idé at trykke på avocadoen – du risikerer at ødelægge en god avocado, enten for dig selv eller andre kunder.
Mærk let på avocadoen i den ende, hvor stilken er. Hvis den giver efter, er der en god chance for, at du har en spiseklar avocado.
Umodne avocadoer er ofte billigere end de spiseklare – og succesraten er højere, for de kan ligge i fred og ro i din egen frugtskål, så du kan tage hul på dem, når de er helt perfekte.
Du kan sætte gang i din avocados modningsproces ved at lægge den med bananerne i frugtskålen. Og hvis det skal gå ekstra hurtigt, kan du lægge dem i en pose sammen med nogle bananer.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10