Redaktionen anbefaler






Grød er godt, her er opskriften til din egen grødblanding
Grød er en god og mættende start på dagen. Havregrød er en fin grød, du næsten altid kan lave. Grødblandinger er lækre, men dyre, når du har lyst til at variere grødsmagen lidt. Du kan også lave din egen grødblanding. Det er billigere, end at købe en grødblanding, og det er ikke svært.
Fødevarestuderende Mia Irene Kristensen og Jacob Damgaard har lavet en grødblanding til Samvirke.dk. Grødblandingen passer til én portion grød. Til grødblandingen skal du bruge:
Du kan gange mængderne med fire og hælde grødblandingen i et glas til et par dage. Når du skal lave grøden, koger du ca. 1 del grødblanding med 2 ½ dl væske, som kan være mælk eller vand. Husk at varme langsomt op, røre godt og tilsæt en halv teske salt, når grøden har kogt. Det tager fem-syv minutter at koge grøden.
Server gerne grøden med en lille smørklat og revet frisk frugt, for eksempel et æble.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10