gæster til julemiddag
jul

Klumme: 365discount sikrer julens fællesskaber

Glæden ved et måltid kommer gerne i selskab med andre. Ikke mindst ved højtider. 365discount støtter Røde Kors' projekt Julevenner, hvor man kan melde sig som julegæst eller julevært til juleaften.

Højtiden er højsæson for ensomhed

December måned kan være den hyggeligste tid, men også den hårdeste. Det sociale er i højsædet, men i julemåneden bliver det ekstra tydeligt, hvis man føler sig ensom, mangler mad, selskab eller økonomiske ressourcer. Ensomhed oplever vi alle i større eller mindre grad i løbet af livet. Svær ensomhed har store samfunds- og helbredsmæssige konsekvenser, og det er vigtigt, at vi sammen forsøger at gøre noget ved det. I vores butikker møder vi hver dag tusindvis af kunder og ansatte. Med omtrent 365 butikker rundt i hele landet har vi en unik mulighed for at række ud til en bred skare af befolkningen. 365discount handler også om madglæde for alle – og glæden ved et måltid kommer gerne i selskab med andre. Ikke mindst ved højtider. Vi ser det som vores ansvar at bidrage, hvor vi kan, og vi vil gerne gøre noget ekstra for alle i denne tid. Ingen bør føle sig ensomme, og vi kan og skal alle gøre en forskel på dette område, og her er vi glade for at kunne bidrage til Røde Kors' gode arbejde ved igen i år at støtte op om Julevenner. 

 

Har du plads om julebordet, eller mangler du en julefest?

Julevenner er et koncept, hvor man kan melde sig som julegæst eller julevært til juleaften. Her bliver man matchet, og alle tilmeldte får derved mulighed for at opleve et større fællesskab i julen. Hvis du selv mangler et sted at holde juleaften eller har ekstra plads om julebordet, kan du melde dig på juleven­ner.dkI år inviterer vi som noget nyt også til fælles julespisning. Arrangementet afholdes i starten af december i København for at gøre opmærksom på og fortælle endnu mere om Julevenner. Denne aften serverer vi økologisk risengrød, socialt samvær og underholdning med jule-dragbanko med gaveposer fra 365discount.Hver adventssøndag vil du også på 365discounts Instagram-profil kunne nominere personer til at få en pose hverdagsvarer og julegodter til at forsøde december med. Sidst men ikke mindst har vi i 365discount i år lavet til og fra-kort sammen med Røde Kors. De fine hjerteformede kort kan købes i vores butikker. Overskuddet fra salg til fællesspisning og julekort går naturligvis ubeskåret til Røde Kors.I 365discount står vi på skuldrene af Coop. En virksomhed med en lang historie bygget på fællesskab. Hele ideen med Coop, som er ejet af vores 1,9 millioner medlemmer, er at gøre tingene sammen. Derfor er det også naturligt for os i 365discount at bidrage til fællesskabet og kampen mod ensomhed. Og der er næsten ikke et bedre tidspunkt til at markere det end i julen.