Redaktionen anbefaler






Hvis du marinerer dine bøffer og din fisk inden stegning forbedrer du smagen og mindsker dannelsen af stegemutagener.
Du skal bruge:
2 dl vin – hvid til lyst kød og rød til mørkt kød
1 dl god olivenolie
3 fed hvidløg, finthakkede
2 dl hakkede grønne krydderurter: Persille, kørvel, estragon, purløg, basilikum, oregano, timian osv.
½ dl god soja
½ dl teriyakisauce
½ citron, saft
Du skal bruge:
½ dl god olivenolie
4 spsk Chu Chum original chilipaste (eller anden chilipaste)
4 friske chilier
1 tsk szechuanpeber
4 habanero chilier
1 spsk tørrede, røde chiliflager
½ dl appelsinjuice
2 spsk honning
Du skal bruge:
1 Ale no. 16
2 spsk akaciehonning
1 spsk tørret ramsløg
1 spsk rørsukker
Du skal bruge:
1 dl soja
1 spsk frisk ingefær
1 frisk chili
1 spsk sesamfrø
1 øko appelsinskal
Du skal bruge:
1 dl god koldpresset rapsolie
3-4 spsk tomatkoncentrat
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk sellerisalt
1 tsk oregano
1 øko appelsin, fintreven skal og saft af den halve
1 spsk honning
1 tsk røget paprika
1 spsk groft lakridspulver
½ tsk muskat
Du skal bruge:
2 økoappelsiner, saft og skal
½ dl limesaft
½ dl god olivenolie
3 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk ingefær, friskhakket
1 spsk røget salt
2 tsk sambal oelek
1 spsk god soja
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10