Samvirkes lånequiz: Er du klog på lån? - Vind MasterCard med 5.000 kr.

Kender du forskellen på et sikret og et usikret lån, og ved du, hvad ÅOP og bidragssats står for? Så gæt med i vores quiz om lån og gæld, og deltag i konkurrencen om et MasterCard fra Coop Bank på 5.000 kr. Konkurrencen slutter 29. januar.

Præmier:

1 x MasterCard fra Coop Bank. Værdi: 5.000 kroner.

Præmien i dag består af et MasterCard med 5.000 kroner indsat. Vinder du præmien, accepterer du, at du skal oprettes som kunde i Coop Bank for at kunne indløse præmien. Coop Bank kontakter dig for at starte oprettelsen, og du har selv ansvar for at sende de nødvendige papirer til banken. Det er ikke en betingelse, at du flytter engagement fra din nuværende bank til Coop Bank. Dit MasterCard bliver et debitkort, der ikke kan overtrækkes.

Coop Bank er flere gange kåret til en af danskernes favoritbanker af danskerne. Samtidig har magasinet Tænk kåret Coops banks lån som de mest fordelagtige 3 år i streg. Læs mere om lån fra Coop Bank

10 x Monopoly Payday brætspil. Værdi: 249,95 kroner.

Lær hvordan du administrerer dine penge med snilde. Det er først lønningsdag sidst på måneden og for at undgå tomme lommer inden da, skal du tænke på, hvordan du bruger dine penge. Du får penge i kassen ved at gøre gode fund og sælge dem med fortjeneste. Og kniber det med at betale regningerne, kan du bare optage et lån. Men husk! Det er den, der kan tjene mest og spare flest penge sammen, der vinder.

Læs mere om spillet her.

10 x Monopoly Cheaters Edition brætspil. Værdi: 269,95 kroner.

Du kender helt sikkert det almindelige Monopoly og har en idé om reglerne. Men dem kan du skyde en lang hvid pil efter nu. I Monopoly Cheaters Edition skal du bøje reglerne, låne penge og løbe om hjørner for at vinde! Brættet, kortene og reglerne opfordrer spillerne til at finde deres indre svindler frem. Fake et terningekast, stjæl penge fra banken eller lad være med at betale husleje. Gennemfører du et svindelnummer, får du en belønning. Er du derimod ikke i stand til at gennemføre, må du betale konsekvenserne, og du kan risikere at blive lænket til brættet med håndjern! 

Læs mere om spillet her.

Se, hvad vi ellers skriver om: #konkurrence, #penge, #økonomi, #privatøkonomi, #quiz og #gæld