Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
300 g | vandmelonskal (den hvide del) |
350 g | broccolistokke |
2 spsk. | hvidløgsolie |
100 g | Rødløg i skiver |
10 g | hvidløg |
20 g | frisk ingefær |
100 g | gulerødsskræller |
10 g | finthakket saltet citronskræl |
1 håndfuld | frisk basilikum |
2 dl. | kokosmælk |
1 tsk. | karry |
2 spsk. | æbleedikke |
lidt | ristede saltede peanuts, hakkede |
lidt | Lidt salt og peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10