Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | torskefilet |
- | salt og peber |
3 spsk. | hvedemel |
- | olie til stegning |
3 stk. | ansjoser |
1 dl. | mayonaise |
1 stk. | citron |
4 spsk. | cremefraiche |
2 tsk. | pesto |
4 stk. | store burgerboller |
4 stk. | blade krølsalat |
1 stk. | rødløg |
8 skiver | agurk |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Krydr torsken med salt og peber, og vend i mel.
-
3Steg den gylden i et par minutter.
-
4Mos ansjoserne, og vend dem med mayonnaise og lidt citronsaft.
-
5Tag en anden skål, og rør cremefraiche og pesto sammen.
-
6Lun bollerne, og smør mayonnaise på begge sider af brødet.
-
7Læg torskeburgeren sammen om fyldet og nyd.
Tip!
Læg en fiskefrikadelle i burgeren, hvis det skal gå hurtigt.