Sunde veggiedeller med quinoa
AFTENSMAD

Sunde veggiedeller med quinoa

Hvis du har planer om at skrue ned for kødet, så prøv disse lækre veggiedeller med quinoa og søde kartofler. De smager fantastiske både kolde og varme, så steg endelig rigeligt.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g sød kartoffel/sweet potato
2 dl. kogt quinoa
2 stk. æg
1 stk. løg
1 dl. fuldkornsmel
lidt salt
lidt peber

lidt olie til stegning

Grøntsager

500 g rosenkål
3 stk. porrer
2 dl. vand
400 g frosne ærter

Tomatpasta

140 g tomatkoncentrat
3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Bag kartoflerne møre i cirka 45 minutter.
  3. 3
    Afkøl og pil skindet af. Kom i en skål og mos. Tilføj resten af ingredienserne og rør til en fars.
  4. 4
    Steg farsen formet som små flade deller.
  5. 5
    Svits rosenkål i olie på en pande. Skær porrer i mindre stykker og svits med. Hæld vand på panden og lad det koge væk. Når rosenkålen er mør, hælder du frosne ærter i blandingen og lader alt blive varmt.
  6. 6
    Rør tomat med olie og hvidløg.
  7. 7
    Servér veggiedellerne med grøntsager og tomatpasta.