Sunde veggiedeller med quinoa
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | sød kartoffel/sweet potato |
2 dl. | kogt quinoa |
2 stk | æg |
1 stk. | løg |
1 dl. | fuldkornsmel |
lidt | salt |
lidt | peber |
lidt | olie til stegning |
Grøntsager
500 g | rosenkål |
3 stk | porrer |
2 dl. | vand |
400 g | frosne ærter |
Tomatpasta
140 g | tomatkoncentrat |
3 spsk. | olivenolie |
1 fed | hvidløg |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Bag kartoflerne møre i cirka 45 minutter.
-
3Afkøl og pil skindet af. Kom i en skål og mos. Tilføj resten af ingredienserne og rør til en fars.
-
4Steg farsen formet som små flade deller.
-
5Svits rosenkål i olie på en pande. Skær porrer i mindre stykker og svits med. Hæld vand på panden og lad det koge væk. Når rosenkålen er mør, hælder du frosne ærter i blandingen og lader alt blive varmt.
-
6Rør tomat med olie og hvidløg.
-
7Servér veggiedellerne med grøntsager og tomatpasta.