Stegte nudler med edamame og rejer
- 4 Personer
Ingredienser
250 g | fuldkornsnudler |
1 spsk. | risvineddike |
3 spsk. | soja |
1 tsk. | sukker |
300 g | kæmperejer optøede |
lidt | olie |
1 stk. | gul peberfrugt |
4 stk. | forårsløg |
1 stk. | mild rød chili |
2 fed | hvidløg, revet |
300 g | edamamebønner pillede optøede |
Sådan gør du
-
1Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afkøl i en skål med koldt vand.
-
2Kom de kogte, kolde, afdryppede nudler i en skål.
-
3Pil rejerne, men behold halen. Steg dem godt gyldne på en pande.
-
4Snit grøntsager, chili og hvidløg fint og svits i olie på en anden pande.
-
5Tilføj edamamebønner og lad dem blive gennemvarme.
-
6Bland eddike, soja og sukker og hæld på grøntsagerne.
-
7Vend med nudlerne og lad dem blive gennemvarme. Server med rejerne.
Tip!
Rå, pillede kæmperejer rejer kan steges ved høj varme og lidt længere, end du tror. Så får de en velsmagende, gylden stegeskorpe.