Stegte nudler med edamame og rejer
Edamamebønner fungerer rigtig fint, når de bliver varmet op. Det har vi gjort i denne opskrift med nudler og rejer. Fuldkornsnudler øger mæthedsfornemmelsen, og du kan lege med styrken på chilien, hvis du er til stærk mad.

- 4 Personer
Ingredienser
250 g | fuldkornsnudler |
1 spsk. | risvineddike |
3 spsk. | soja |
1 tsk. | sukker |
300 g | kæmperejer optøede |
lidt | olie |
1 stk. | gul peberfrugt |
4 stk | forårsløg |
1 stk. | mild rød chili |
2 fed | hvidløg, revet |
300 g | edamamebønner pillede optøede |
Sådan gør du
- 1.Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Afkøl i en skål med koldt vand.
- 2.Kom de kogte, kolde, afdryppede nudler i en skål.
- 3.Pil rejerne, men behold halen. Steg dem godt gyldne på en pande.
- 4.Snit grøntsager, chili og hvidløg fint og svits i olie på en anden pande.
- 5.Tilføj edamamebønner og lad dem blive gennemvarme.
- 6.Bland eddike, soja og sukker og hæld på grøntsagerne.
- 7.Vend med nudlerne og lad dem blive gennemvarme. Server med rejerne.
Tip!
Rå, pillede kæmperejer rejer kan steges ved høj varme og lidt længere, end du tror. Så får de en velsmagende, gylden stegeskorpe.