Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
150 g | forårsløg eller porrer |
3 fed | hvidløg |
400 g | squash |
100 g | spinat |
2 spsk. | olivenolie |
8 dl. | grøntsagsbouillon |
50 g | hampefrø afskallede |
2 spsk. | citronsaft |
- | fintrevet skal fra ½ citron |
- | salt |
- | peber |
1 håndfuld | friske mynteblade |
0.5 dl. | sojayoghurt |
1 dl. | havrefløde |
- | fintrevet skal fra ½ citron |
1 knsp. | salt |
50 g | græskarkerner |
1 tsk. | tamari |
1 tsk. | ahornsirup |
- | sort quinoa eller rød quinoa |
- | brød som tilbehør |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10