Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt

Vidste du, at man kan panere fisk i Maizena? Det gør fisken utrolig sprød og lækker, og sammen med kål og yoghurtdressing har du en dejlig sommerret til de lyse aftener.
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
  • 4 Personer
  • 25 Minutes

Ingredienser

500 g filet af rødspætte, skrubbe eller ising eller fisk fra torskefamilien
lidt Maizena
1 l. neutral olie
4 stk bok choy (grønkål, spinat eller andet bladgrønt)
lidt olie
lidt basilikum
lidt chili
2 dl. yoghurt 10 %
1 stk. citron
- chiliflager (Hold evt. igen med chili, hvis der er børn om bordet)
lidt salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1.Vask og fjern kålen fra stokken, tør.
  2. 2.Drys fiskefileterne med lidt salt og vend dem i maizena.
  3. 3.Fiskefileterne steges i olie, friturestyle, til de er gyldne. Drypper af på køkkenrulle og drysses med fint salt.
  4. 4.Når du er klar til at spise, rister du kålen i lidt olie på en stegepande og smager til med salt, peber. Drysses evt. med lidt basilikum og chili ved servering.
  5. 5.Spis fiskefileter og kål med yoghurt toppet med revet citronskal og chiliflager.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #hurtig aftensmad