Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
- 4 Personer
- 25 Minutes
Ingredienser
500 g | filet af rødspætte, skrubbe eller ising eller fisk fra torskefamilien |
lidt | Maizena |
1 l. | neutral olie |
4 stk. | bok choy (grønkål, spinat eller andet bladgrønt) |
lidt | olie |
lidt | basilikum |
lidt | chili |
2 dl. | yoghurt 10 % |
1 stk. | citron |
- | chiliflager (Hold evt. igen med chili, hvis der er børn om bordet) |
lidt | salt og sort peber |
Sådan gør du
-
1Vask og fjern kålen fra stokken, tør.
-
2Drys fiskefileterne med lidt salt og vend dem i maizena.
-
3Fiskefileterne steges i olie, friturestyle, til de er gyldne. Drypper af på køkkenrulle og drysses med fint salt.
-
4Når du er klar til at spise, rister du kålen i lidt olie på en stegepande og smager til med salt, peber. Drysses evt. med lidt basilikum og chili ved servering.
-
5Spis fiskefileter og kål med yoghurt toppet med revet citronskal og chiliflager.