Spicy kyllingelår med edamamebønner og broccoli
- 2 Personer
Kyllingelår
1 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | paprika |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | stødt chili (kan udelades) |
0.5 tsk. | hvidløgspulver |
1 lidt | peber |
4 stk. | kyllingelår |
0.5 spsk. | sesamfrø |
Tilbehør
100 g | edamamebønner frosne og pillede |
400 g | broccoli |
1.5 spsk. | olivenolie |
2 fed | hvidløg |
1 tsk. | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Tænd airfryeren på 160 grader.
-
2Rør olien sammen med paprika, salt, chili, hvidløgspulver og peber og pensl kyllingelårene med marinaden. Drys kyllingelårene med sesamfrø.
-
3Fordel kyllingelårene i airfryerkurven og tilbered dem i airfryeren i 25-28 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem halvvejs.
-
4Kom de frosne edamamebønner op i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække i 5 minutter og hæld så vandet fra. Skær broccolien ud i mundrette buketter. Kom olien i en skål og rør knust hvidløg og salt i. Vend så broccoli og edamamebønnerne i.
-
5Når der er 15 minutter tilbage af kyllingelårenes tilberedningstid, lægger du grøntsagsblandingen på airfryerens rist og sætter den ind over kyllingelårene. Tilbered grøntsagerne i 10-15 minutter. Rør rundt i dem 1-2 gange undervejs.
-
6Spis kyllingelårene sammen med grøntsagsblandingen.