ANNONCE ANNONCE DESSERT Speltscones med gårdfløde og bærmos Gårdfløde har en særlig luksus over sig. Vi pisker fløden let og serverer til de netop afkølede scones med friske bær. 4 Personer Scones 275 g fint malet speltmel 50 g sukker 1 spsk. vaniljesukker 2 tsk. bagepulver 1 knsp. salt 125 stk. smør 1 dl yoghurt naturel 1 stk. æg Drys 50 g mandelflage Tilbehør 1 l gårdfløde 2 dl mosede bær ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 200 grader. 2 Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 3 Skær smørret i tern, og vend det i. Smuldr hurtigt ingredienserne med fingrene til en dej. Det gør ikke noget, at der stadig er små smørklumper i. 4 Kom yoghurt og æg i en skål, og pisk det sammen. 5 Vend de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser. 6 Form dejen til en pølse, og skær den i 12 skiver. 7 Læg skiverne i smurte muffinforme. 8 Drys mandelflager henover. 9 Bag scones gyldne i cirka 20 minutter. 10 Server dem, når de netop er afkølede, med pisket gårdfløde og bær. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Det rene barnemad: Sådan laver du mad med børn Madlavning i børnehøjde kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025