Med courgetter i tynde strimler og halverede tomater
4 Personer
Ingredienser
350 g
jomfruhummer
1 spsk.
olivenolie
1 dl
lys øl
1 dl
vand
1 dl
piskefløde
300 g
spaghetti
1 stk.
stor courgette
12 stk.
blommetomater
20 g
smør
1 fed
hvidløg
1 stk.
citron
-
Lidt salt og peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Pil halerne med skal fra resten af jomfruhummerne og gem dem.
2
Tag nu kløer og eventuelt skal fra hovedet fra, og svits det i en gryde i olie. Kom øl og vand på skallerne, og lad dem simre under låg i 5 minutter.
3
Hæld fløde herpå, og kog skallerne op. Tag dem straks fra varmen, og lad dem stå og trække.
4
Kog spaghettien efter anvisning. Skær courgetterne i tynde stimler a la spaghetti. Skær tomaterne lige over.
5
Sigt skallerne fra saucen, og varm saucen op. Kom tomater og courgetter heri og kog op. Vend saucen med afdryppet spaghetti. Smag spaghettien til med citronsaft, salt og peber.
6
Svits halerne i smør og finthakket hvidløg i 1-2 minutter. Fordel halerne over pastaen, og server dem.