Spaghetti med hvidløgsristede jomfruhummerhaler
Med courgetter i tynde strimler og halverede tomater

- 4 Personer
Ingredienser
350 g | jomfruhummer |
1 spsk. | olivenolie |
1 dl. | lys øl |
1 dl. | vand |
1 dl. | piskefløde |
300 g | spaghetti |
1 stk. | stor courgette |
12 stk | blommetomater |
20 g | smør |
1 stk. | fed hvidløg |
1 stk. | citron |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Pil halerne med skal fra resten af jomfruhummerne og gem dem.
- 2.Tag nu kløer og eventuelt skal fra hovedet fra, og svits det i en gryde i olie. Kom øl og vand på skallerne, og lad dem simre under låg i 5 minutter.
- 3.Hæld fløde herpå, og kog skallerne op. Tag dem straks fra varmen, og lad dem stå og trække.
- 4.Kog spaghettien efter anvisning. Skær courgetterne i tynde stimler a la spaghetti. Skær tomaterne lige over.
- 5.Sigt skallerne fra saucen, og varm saucen op. Kom tomater og courgetter heri og kog op. Vend saucen med afdryppet spaghetti. Smag spaghettien til med citronsaft, salt og peber.
- 6.Svits halerne i smør og finthakket hvidløg i 1-2 minutter. Fordel halerne over pastaen, og server dem.