Sommertallerken  med sprød salvie
AFTENSMAD

Sommertallerken med sprød salvie

Salviebladene steges sprøde i olie i nogle få sekunder
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. aubergine
1 spsk. groft salt
1 håndfuld salvieblad
- olie
300 g tomater
4 stk. mozarella
4 håndfulde vårsalat
1 dl. oliven
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Skær auberginen i 2 cm tykke skiver, og drys med salt. Lad dem stå og trække bitterstoffer og vand ud i mindst 30 minutter. Skyl saltet fra, og dup dem tørre.  
  2. 2
    Steg dem sprøde i olie på begge sider.  
  3. 3
    Varm olien i en lille gryde, og steg salviebladene sprøde i nogle få sekunder. Tag dem op, og afdryp dem på køkkenrulle.  
  4. 4
     Skær melon i både og tomater i mindre stykker.  
  5. 5
     Server på 4 tallerkener, og dryp lidt olie på osten, og drys salvie over det hele.