Sommertallerken med sprød salvie
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | aubergine |
1 spsk. | groft salt |
1 håndfuld | salvieblad |
- | olie |
300 g | tomater |
4 stk. | mozarella |
4 håndfulde | vårsalat |
1 dl. | oliven |
2 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Skær auberginen i 2 cm tykke skiver, og drys med salt. Lad dem stå og trække bitterstoffer og vand ud i mindst 30 minutter. Skyl saltet fra, og dup dem tørre.
-
2Steg dem sprøde i olie på begge sider.
-
3Varm olien i en lille gryde, og steg salviebladene sprøde i nogle få sekunder. Tag dem op, og afdryp dem på køkkenrulle.
-
4Skær melon i både og tomater i mindre stykker.
-
5Server på 4 tallerkener, og dryp lidt olie på osten, og drys salvie over det hele.