Søde kartoffelpandekager med chiafrø
DESSERT

Søde kartoffelpandekager med chiafrø

Spis disse mættende små orange kartoffelpandekager med en lækker salat som tilbehør. Denne opskrift er venligst udlånt fra bogen "Spis mig" af Majbritt Engel og Alice Hartvig  fra forlaget Gyldendal.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. æg
150 g hytteost
1 dl. grovvalsede havregryn
3 spsk. chiafrø
1 knsp. salt
0.5 tsk. stødt muskat
1 stk. sød kartoffel/sweet potato mellemstor, revet groft på et rivejern
- Ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie

Sådan gør du

  1. 1
    Blend æg, hytteost og havregryn med en stavblender.
  2. 2
    Tilsæt resten af ingredienserne og rør det sammen. 
  3. 3
    Varm 3 spsk. olie op på en stor pande. Fordel dejen i små klatter på panden og steg dem ved middelvarme i 5-8 minutter på hver side. Fortsæt, til der ikke er mere dej.