Spis disse mættende små orange kartoffelpandekager med en lækker salat som tilbehør.
Denne opskrift er venligst udlånt fra bogen "Spis mig" af Majbritt Engel og Alice Hartvig fra forlaget Gyldendal.
4 Personer
Ingredienser
3 stk
æg
150 g
hytteost
1 dl.
grovvalsede havregryn
3 spsk.
chiafrø
1 knsp.
salt
0.5 tsk.
stødt muskat
1 stk.
sød kartoffel/sweet potato mellemstor, revet groft på et rivejern
-
Ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie
Sådan gør du
1.Blend æg, hytteost og havregryn med en stavblender.
2.Tilsæt resten af ingredienserne og rør det sammen.
3.Varm 3 spsk. olie op på en stor pande. Fordel dejen i små klatter på panden og steg dem ved middelvarme i 5-8 minutter på hver side. Fortsæt, til der ikke er mere dej.