Snydepizza med kartoffel, cremefraiche og rejer

Du kan undlade rejerne og gøre snydepizzaerne vegetariske ved at bruge blød gedeost eller cremet fetaost i stedet.
Snydepizza med kartoffel, cremefraiche og rejer
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk tortillapandekager
300 g cremefraiche 38%
- salt og sort peber
2 stk bagekartofler
8 stk grønne asparges
2 stk forårsløg
- olivenolie
250 g Kogte rejer
- frisk kørvel

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 215 C. 
  2. 2.Smag cremefraichen til med salt og peber. Smør 1-2 skefulde cremefraiche på hver pandekage, i et jævnt lag. 
  3. 3.Skær bagekartoflerne i meget tynde skiver, brug en skarp kniv eller et mandolinjern. Fordel kartoffelskiverne oven på cremefraichen. Læg asparges på og pensl med lidt olivenolie på både kartofler og asparges. Drys med forårsløg, lidt salt og peber. 
  4. 4.Bag pizzaerne på en bageplade med bagepapir, i ca. 8 min., til de er gyldne og kartoflerne møre.
  5. 5.Tag pizzaerne ud og fordel re-jerne på toppen, dryp evt. med overskydende cremefraiche og drys med kørvel/karse. Server pizzaerne straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost og #passer til sæsonen