Snydepizza med kartoffel, cremefraiche og rejer
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | tortillapandekager |
300 g | cremefraiche 38% |
- | salt og sort peber lidt |
2 stk. | bagekartofler med skræl |
8 stk. | grønne asparges friske, halverede på langs og tværs |
2 stk. | forårsløg hakkede |
- | olivenolie til pensling |
250 g | Kogte rejer optøede/drænede |
- | frisk kørvel /karse |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 215 C.
-
2Smag cremefraichen til med salt og peber. Smør 1-2 skefulde cremefraiche på hver pandekage, i et jævnt lag.
-
3Skær bagekartoflerne i meget tynde skiver, brug en skarp kniv eller et mandolinjern. Fordel kartoffelskiverne oven på cremefraichen. Læg asparges på og pensl med lidt olivenolie på både kartofler og asparges. Drys med forårsløg, lidt salt og peber.
-
4Bag pizzaerne på en bageplade med bagepapir, i ca. 8 min., til de er gyldne og kartoflerne møre.
-
5Tag pizzaerne ud og fordel re-jerne på toppen, dryp evt. med overskydende cremefraiche og drys med kørvel/karse. Server pizzaerne straks.