Smuldrekage med bær i airfryer
BAGVæRK

Smuldrekage med bær i airfryer

En hurtig smuldrekage, når gæsterne banker på døren. Kagen er fra Casper Sobczyks kogebog 100 airfryeropskrifter
  • 6 Personer

Ingredienser

2 dl. hindbær friske
0.5 dl. blåbær friske
1 dl. brombær friske
2 spsk. sukker
2 spsk. hørfrø malede
0.5 tsk. vaniljeekstrakt eller -pulver
- En smule salt

Til topping

0.75 dl. fuldkornsmel
3 spsk. havregryn gammeldags eller hakkede nødder
1 spsk. sukker
1 nip salt
2 spsk. blødgjort smør
- olivenolie eller madlavningsspray

Sådan gør du

  1. 1
    Bland hindbær, blåbær, brombær, sukker, hørfrø, vanilje og salt i en mellemstor skål – fordel massen i en silikoneform.
  2. 2
    Rør mel, havre, sukker og salt sammen i en mellemstor skål – tilsæt smør og tryk blandingen sammen med dine hænder, indtil der dannes klumper.
  3. 3
    Drys med topping over fyldet, hæld olivenolie eller spray med madlavningsspray. Placer silikoneformen i din airfryer og bag ved 185 grader, indtil fyldet er boblende, og toppen er gylden – cirka 20-25 minutter. Velbekomme!