Shot Up
- 1 Person
Ingredienser
1 stk. | lille rødløg |
4 stk. | søde, faste tomater |
1 stk. | grøn chili |
1 stk. | lille bundt friske koriander |
4 stk. | radiser |
1 stk. | appelsin |
2 stk. | spiseskefulde god olivenolie |
- | Evt. citronsaft |
1 stk. | lille bundt bredbladet persille |
Sådan gør du
-
1Hak løg, tomater, chili (efter behov), friske koriander og radiser så fint som muligt og rør det hele sammen.
-
2Skræl appelsinen, alt det bitre, hvide skal fjernes.
-
3Skær et par både i småstykker og rør dem i sammen med grønsagerne.
-
4Al saften skal med.
-
5Tilsæt et par skefulde god olivenolie.
-
6Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.
-
7Drys hakket persille over.
Tip!
I betragtning af, at man skal bide i limebåden, så er det bedst at bruge lime, der ikke er overfladebehandlet. De er som regel også økologiske.