Scones med chokolade i airfryer
- 8 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
250 g | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
2 tsk. | vaniljesukker |
50 g | sukker |
0.5 tsk. | groft salt |
75 g | smør koldt |
1.5 dl. | Kærnemælk |
75 g | mørk chokolade |
Sådan gør du
-
1Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, sukker og salt i en skål, og smuldr smørret i blandingen.
-
2Tilsæt kærnemælk og hakket chokolade, og saml hurtigt dejen.
-
3Vend dejen ud på et meldrysset bord, og form den til et rektangel (ca. 10 x 20 cm).
-
4Skær herefter rektanglet i 8 firkantede scones.
-
5Læg et stykke bagepapir i trådkurven/på risten, og placér sconesene herpå. Pensl evt. dejen med vand eller sammenpisket æg.
-
6Tilbered ved 180 °C i cirka 10-12 minutter, indtil sconesene er gyldne og gennembagte.
Tip!
Chokoladen kan udelades eller erstattes af rosiner eller tørrede tranebær.