Sandwichbrød med ærter og ost
En lun skive eller to smager fantastisk godt til blandet
grøn salat. Gerne med en
skefuld sennep med paprika
i eller rød pesto.

- 0 Personer
Rosenkålstilbehør
3 stk | æg |
1 dl. | tidselolie |
3 dl. | mælk |
3 dl. | hvedemel (gerne fint malet stenkværnet) |
2 tsk. | bagepulver |
100 g | revet emmentalerost |
100 g | friskrevet parmesanost |
2 dl. | frosne grønne ærter |
1 spsk. | hvedemel |
2 tsk. | rosenpeber |
3 spsk. | frisk hakket basilikum |
- | salt og peber |
6 spsk. | solsikkekerne |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 180º.
- 2.Pisk æg og olie sammen.
- 3.Rør mælken i.
- 4.Bland mel og bagepulver, og vend det i.
- 5.Vend osten heri.
- 6.Vend ærterne med mel, og vend i.
- 7.Kom krydderi heri og vend rundt.
- 8.Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir.
- 9.Gør den flad, og drys solsikkekerner over.
- 10.Bag brødet midt i ovnen i 50 minutter.
- 11.Tag den ud og afkøl.