Annoncørbetalt indhold fra Bornholmergrisen
Sandwich med nakkekoteletter og asiatisk inspirerede grøntsager
HURTIG AFTENSMAD

Sandwich med nakkekoteletter og asiatisk inspirerede grøntsager

I denne ret skal nakkekoteletterne skæres i tynde strimler og bruges som fyld i flute sammen med grøntsager vendt i sesamolie og riseddike. Det gør retten perfekt til madpakke eller til picnic.  
  • 4 Personer

Kødet:

400 g nakkekotelet Bornholmergrisen
1 spsk. sesamolie
1 spsk. neutral olie
1 spsk. honning
1 spsk. soja
1 spsk. revet ingefær
1 stk. chili
2 stk. fed hvidløg

Grøntsagsfyld:

4 stk. gulerødder
2 stk. forårsløg
1 stk. agurk
1 spsk. sesamolie
1 spsk. riseddike
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. friskkværnet sort peber

Tilbehør:

2 stk. flutes rustikke
2 dl. mayonnaise chilimayonnaise
1 håndfuld koriander
2 tsk. sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1
    Bland sesamolie, neutral olie, honning, soja, revet ingefær, finhakket chili og finhakket hvidløg sammen.
  2. 2
    Skær nakkekoteletterne i tynde strimler og bland med marinaden.
  3. 3
    Kom dem på en varm pande og steg godt igennem, cirka 3-4 minutter. Lad kødet hvile i væsken.
  4. 4
    Skær lange strimler af gulerødder og agurk. Snit forårsløg fint.
  5. 5
    Bland grøntsagerne med sesamolie, riseddike, salt og friskkværnet sort peber.
  6. 6
    Del begge flutes i to og lav et snit i midten. Fordel god chilimayonnaise i, og kom grøntsager og strimler af nakkekotelet ned i flutene.
  7. 7
    Pynt Bahn Mí-flutene med koriander og drys med sesamfrø.
  8. 8
    Den her ret fungerer super til madpakke eller til picnic! Prøve at wokstege dine strimler af nakkekotelet i en wokpande på grillen, det smager fantastisk!