Salatskåle med majscreme og  ceviche
FROKOST

Salatskåle med majscreme og ceviche

Hjertesalat er små tallerkener med limemarineret torsk og lækker creme
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g torsk
1 stk. lime
0.5 stk. citron

Majscreme

250 g majs fra dåse
2 spsk. piskefløde
lidt Lidt salt og peber
1 stk. mango
1 stk. agurk ca. 15 cm
0.5 stk. stor rød peberfrugt
lidt koriander
2 stk. hjertesalater

Sådan gør du

  1. 1
    Skær torsken i tynde skiver, og kom den på en tallerken.  
  2. 2
    Vend fisken med saft fra lime og citron, og stil den i køleskabet 1 time.  
  3. 3
    Blend majs og fløde til en creme. Juster konsistensen med vand, og smag til med salt og peber.  
  4. 4
    Skær mango, agurk og peberfrugt helt småt.  
  5. 5
    Del hjertesalat i små salatskåle og fyld med lidt majs, ceviche og salsa. Drys koriander henover og server.   

Tip!

Hjertesalatblade kan bruges til dip i stedet for chips.