Salatskåle med majscreme og ceviche
Hjertesalat er små tallerkener med limemarineret torsk og lækker creme

- 4 Personer
Ingredienser
200 g | torsk |
1 stk. | lime |
0.5 stk. | citron |
Majscreme
250 g | majs fra dåse |
2 spsk. | piskefløde |
lidt | Lidt salt og peber |
1 stk. | mango |
1 stk. | agurk ca. 15 cm |
0.5 stk. | stor rød peberfrugt |
lidt | koriander |
2 stk | hjertesalater |
Sådan gør du
- 1.Skær torsken i tynde skiver, og kom den på en tallerken.
- 2.Vend fisken med saft fra lime og citron, og stil den i køleskabet 1 time.
- 3.Blend majs og fløde til en creme. Juster konsistensen med vand, og smag til med salt og peber.
- 4.Skær mango, agurk og peberfrugt helt småt.
- 5.Del hjertesalat i små salatskåle og fyld med lidt majs, ceviche og salsa. Drys koriander henover og server.
Tip!
Hjertesalatblade kan bruges til dip i stedet for chips.