Safranris med salat og muslinger
- 4 Personer
- 40 Minutes
Ingredienser
2 stk. | fed hvidløg |
- | olivenolie |
3 dl. | parboiled ris |
1 dl. | hvidvin |
5 dl. | fiskebouillon |
g | safran |
2 stk. | røde peberfrugter |
- | Fire håndfuld salatblade |
- | salt og peber |
1 stk. | citron |
- | Muslinger - friskdampede eller fra dåse |
Sådan gør du
-
1Hak hvidløgene fint, og svits i olie i en gryde.
-
2Svits risen med, og kom vin, bouillon og safran i gryden.
-
3Lad simre under låg i 15 minutter.
-
4Sluk for varmen, og lad stå i 10 minutter.
-
5Hæld risen over i en skål, køl helt af.
-
6Skær peberfrugterne i små tern.
-
7Vend den kolde ris med grøntsagerne.
-
8Vend rundt, og smag til med salt, peber og citronsaft.
-
9Anret salaten, og top den med muslinger.