Rugsalat med artiskok og bønner
FROKOST

Rugsalat med artiskok og bønner

Mættende og lækker. Vi bruger bønner fra dåse denne gang. Det er så dejligt nemt. Men hjemmekogte er selvfølgelig altid bedre.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. perlerug
3 stk. artiskokker
- olivenolie
- salt og peber

Dressing

4 spsk. tidselolie
1 spsk. molkosan/valleforce
1 fed revet hvidløg.
1 knsp. sennep
1 dåse kogte sojabønner eller kikærter
1 stk. løg
- Din favorit krydderurt

Sådan gør du

  1. 1
    Kog rug efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Skær artiskokbundene fri og skær i tynde skiver.
  3. 3
    Svits gyldne i olie på en pande.
  4. 4
    Krydr med salt og peber.
  5. 5
    Bland dressingen.
  6. 6
    Start med en lille mængde valleforce og smag dig frem.
  7. 7
    Vend rug sammen med afdryppede bønner og vend med dressing.
  8. 8
    Vend med snittet løg og hakkede urter og server med artiskok.