Rugbrødstoast med brie og blåbær

Groft rugbrød smager fantastisk i en toast med lun, blød brie og søde blåbær. Lav den på grillpande eller i ovnen.
Rugbrødstoast med brie og blåbær
  • 4 Personer

Ingredienser

8 skiver rugbrød eller pumpernickel (små skiver)
4 spsk. blåbærsyltetøj
175 g brie
- Friske blåbær, til servering

Sådan gør du

  1. 1.Varm en grillpande eller toaster op.
  2. 2.Halver skiverne af rugbrødet, og kom lidt syltetøj på. Læg en skive brie på halvdelen, og brug den anden halvdel som top.
  3. 3.Steg toastene i 5-6 min., til brødet er stegt og osten varm.
  4. 4.Server toastene med ekstra syltetøj og friske blåbær til.

Tip!

Toastene kan også laves i ovnen, ved 225C eller grill. Brug solbærsyltetøj i stedet for blåbær.

Se, hvad vi ellers skriver om: #få ingredienser og #morgenmad og brunch