Rejecocktail
AFTENSMAD

Rejecocktail

Konfirmationer, runde fødselsdage og sommerfester. Rejecocktailen var en klassiker i 80'erne. Genopdag retten, og prøv med servering i patentglas.
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Rejer & Salat

400 g reje
1 stk. salathoved for eksempel iceberg, hjertesalat eller krølsalat
2 stk. avocadoer
1 stk. mango i små tern

Dressing

2 dl. creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
4 spsk. ketchup
1 spsk. HP sauce
1 bundt dild finthakket
- salt
- peber
- limesaft
- tabasco

Pynt

4 stk. tomater
- ærter friske

Sådan gør du

  1. 1
    Skær/riv salaten i fine strimler, og fordel dem i glas til det antal personer, der skal serveres til.
  2. 2
    Kom rejer, avocado og mango ovenpå salaten.
  3. 3
    Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med limesaft og tabasco.
  4. 4
    Fordel dressingen over salat og rejer, og pynt med ærteskud og tomater, der er skåret ud i fine tern.