Rejecocktail

Konfirmationer, runde fødselsdage og sommerfester. Rejecocktailen var en klassiker i 80'erne. Genopdag retten, og prøv med servering i patentglas.
Rejecocktail
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Rejer & Salat

400 g reje
1 stk. salathoved for eksempel iceberg, hjertesalat eller krølsalat
2 stk avocadoer
1 stk. mango i små tern

Dressing

2 dl. creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
4 spsk. ketchup
1 spsk. HP sauce
1 bundt dild finthakket
- salt
- peber
- limesaft
- tabasco

Pynt

4 stk tomater
- ærter friske

Sådan gør du

  1. 1.Skær/riv salaten i fine strimler, og fordel dem i glas til det antal personer, der skal serveres til.
  2. 2.Kom rejer, avocado og mango ovenpå salaten.
  3. 3.Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med limesaft og tabasco.
  4. 4.Fordel dressingen over salat og rejer, og pynt med ærteskud og tomater, der er skåret ud i fine tern.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #passer til sæsonen og #forret