Quinotto med grønkål
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | løg |
25 g | smør |
4 dl. | quinoa |
8 dl. | grøntsags boullion eller hønse boullion |
1 dl. | hvidvin |
2 dl. | vand |
150 g | grønkål |
4 spsk. | piskefløde |
50 g | parmesanost groft revet |
Topping
lidt | græskarkerner |
lidt | parmesanost |
lidt | chilli flager |
Sådan gør du
-
1Hak løgene fint. Kom dem i en gryde med smør. Sautér ved svag varme, indtil løgene er møre.
-
2Tilføj quinoa, bouillon og vin, og lad det hele simre under låg ved svag varme i 10 minutter.
-
3Skyl grønkålen, fjern stokken og hak kålen groft. Kom kål og fløde i gryden. Vend rundt og tilføj vand, imens du koger quinoablandingen i yderligere 5 minutter.
-
4Vend revet ost i quinottoen og smag til med salt og peber.
-
5Server med topping.