Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
450 g | kogt quinoa |
1 stk. | stort løg revet |
1 stk. | æg |
25 g | soltørrede tomater , hakkede |
2 fed | fed hvidløg , revet |
3 tsk. | fajitakrydderi |
2 tsk. | stærk chilisauce eller Tabasco (kan udelades) |
100 g | revet ost |
1 dl. | majsmel |
1 tsk. | bagepulver |
- | salt |
- | peber |
- | rasp eller majsmel, til panering |
- | olie , til stegning |
- | burgerbolle |
- | mayonnaise |
- | syltede rødløg |
- | agurker |
- | salat |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10