Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
500 g | færdig pulled pork |
4 stk | hotdogbrød |
1 stk. | agurk |
3 spsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | stødt koriander |
2 stk | rødløg, i tynde skiver |
4 spsk. | mel |
- | salt og peber |
- | Olie til frittering |
Brug fennikel i stedet for agurk, det giver ekstra sprødhed, og den anisagtige smag går godt til svinekødet.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10