Porre- og blomkålssuppe med salsa verde
Fyldig hverdagssuppe til en grøntsagsdag

- 4 Personer
Ingredienser
3 stk | porrer |
1 stk. | blomkålshoved |
4 spsk. | mascarponeost |
1 spsk. | hønse- eller grøntsagsfond |
8 dl. | vand Det kan være der skal bruges lidt mere eller lidt mindre |
lidt | Lidt salt og peber |
Salta verde
4 spsk. | kapers |
4 spsk. | hakket persille |
1 spsk. | sennep |
1 dl. | olie |
Sådan gør du
- 1.Skær porrer og blomkål i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med ost, fond og 8 deciliter vand.
- 2.Kog det op, og lad det simre i cirka 8 minutter.
- 3.Blend suppen i gryden, og juster konsistensen med mere vand.
- 4.Smag til med salt og peber.
- 5.Kom alle ingredienser til salsaen i en blender, og blend den til grov konsistens som pesto.
- 6.Server suppen med en god skefuld salsa verde.
Tip!
Rester af salsa verde kan du røre med en dåse tun og bruge i en salat.