Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 stk | rødløg i meget tynde skiver |
0.75 dl. | æbleeddike |
1 tsk. | sukker |
- | salt |
- | peber |
125 g | sugarsnaps eller sukkerærter |
6 dl. | sushiris eller andre ris, kogte og afkølede |
200 g | tun i olie drænet |
2 stk | avocado i skiver |
4 stk | forårsløg, finthakkede |
- | thai basilikum til drys |
- | koriander til drys |
- | soyasauce |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10